Studio MRA

Studio MRA is een jong en ambitieus architectenbureau, gevestigd in Amsterdam en actief op het gebied van architectuur en interieur. Studio MRA is opgericht door Maarten Rozemuller. Door samenwerkingen aan te gaan met een aantal gedreven professionals vanuit diverse expertises zijn we als collectief op verschillende gebieden actief en vergroten we onze kennis en input. Daarnaast zijn we in staat om zo teams samen te stellen die toegespitst zijn op iedere opgave.

Studio MRA richt zich zowel op particuliere als professionele opdrachtgevers. De ontwerpen zijn sterk gericht op de toekomstige gebruikers.
Een goede dialoog met de opdrachtgever is voor studio MRA van groot belang om te komen tot een ontwerp dat voldoet aan de wensen van de opdrachtgever.
De ontwerpen zijn gebaseerd op zorgvuldig onderzoek naar de locatie gebruikerswensen en verschillende ontwerpmogelijkheden. De ideeën die we aandragen zijn oplossingsgericht, waarbij we zoeken naar originele oplossingen die verrassen en het ontwerp een eigen karakter geven.

De concepten werken we consequent uit tot gebouwen waarbij de materiaaleigenschappen bepalend zijn voor de vormgeving, constructie en detaillering.
Door tijdens het ontwerpproces veel aandacht te besteden aan de materialisatie en de ruimtelijke organisatie, creëren we gebouwen die lang meekunnen en weerbaar zijn tegen toekomstige invloeden.
Studio MRA denkt mee en stelt zich actief op gedurende het hele ontwerpproces vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot en met de oplevering.